طبیعتا این سوال که هنگام مراقبت های بعد از کاشت ناخن چه باید کرد برای همه خانمهایی که کاشت ناخن انجام میدهند، مطرح است. برای دانستن پاسخ این سوال ابتدا باید بدانید که داشتن ناخنهای مرتب و دستهایی زیبا، خواستهی هر خانمی است.
خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی در صنعت آرایشی، چند سالی است که میشود با ناخنهای نامرتب خداحافظی کرد و با کاشت ناخن، دستهایی زیبا داشت. اگر علاقمند به آشنایی بیشتر با مراقبت های بعد از کاشت ناخن هستید، پیشنهاد میشود تا انتهای این مطلب با مجله اینترنتی الانزا همراه باشید.
اهمیت مراقبت های بعد از کاشت ناخن
معمولا خانمها برای بالا بردن اعتماد به نفس و زیبایی دستهای خود کاشت ناخن انجام میدهند. اما باید توجه داشته باشند که مراقبت های بعد از ژلیش ناخن و کاشت آن، بسیار بیشتر از زیبایی دستان آنها اهمیت دارد. چرا که در صورت رعایت نکردن برخی موارد، به ناخنها و دستهای آنها آسیبهای جبران ناپذیر وارد خواهد شد.
با این حساب برای مراقبت های بعد از کاشت ناخن احتیاج است یک سری موارد به ظاهر ساده را رعایت کنید تا در صورت بلند شدن ناخنها هم زیبایی دستانتان حفظ شود و هم دچار مشکل و آسیب دیدگی نشوید. برخی از این موارد به شرح زیر میباشند:
- در زمانهای مشخص ( ۳ الی ۴ هفته یکبار) ناخنهای خود را ترمیم کنید
- از کندن کاشت ناخن پرهیز کنید
- از استونها و پاککنندههای حاوی استون و الکل استفاده نکنید
- سعی کنید هنگام کار از دستکش استفاده کنید
- از ناخنهای خود به عنوان ابزار استفاده نکنید
- ناخنهای خود را زیاد در معرض آب و رطوبت قرار ندهید
- از مصرف مواد آرایشی چرب اجتناب کنید
- آتش و حرارت را از ناخنهای کاشته شده خود دور نگه دارید
- ناخنهایتان را با کرم مرطوب کننده ، مرطوب کنید
- از روغنهای مخصوص کوتیکول استفاده کنید
- در نهایت ریموو کردن ناخنها را به متخصص بسپارید
- مانیکور کردن بعد از ریمو را فراموش نکنید
- همچنین مراقبت باشید ناخنهای شما هوا نکشند
علت هوا کشیدن ناخن ها در زمان کاشت چیست؟
هوا کشیدن ناخنها ممکن است دلایل بسیاری داشته باشد اما عمده ترین دلایل آن به شرح زیر است:
- زمانی ممکن است شما پس از دو هفته گذشت از کاشت ناخنهایتان احساس کنید که ناخنها از انتها بلند شده و یا تغییر رنگ دادهاند. این اتفاق دقیقا به دلیل کاشت نادرست و عدم رعایت مواد گذاری به فاصله ۱ میل از کوتیکول ناخنهایتان اتفاق خواهد افتاد.
- ممکن است گاهی هواکشی از وسط ناخنهای شما اتفاق بیافتد و این به دلیل ضربه مستقیم به ناخنهایتان است که در صورت حواس پرتی اتفاق خواهد افتاد.
- همچنین استفاده مداوم از استون و پد لاک پاک کن باعث تخریب مواد کاشت شما شده و احتمال هوا کشیدن ناخنهایتان را بالا خواهد برد.
در نهایت توجه داشته باشید اگر ناخنهایی با صدف چرب دارید، نیاز است تا از پرایمر اسیدی بالا استفاده کنید؛ تا مواد از روی ناخنهایتان بلند نشود. پس حتما هنگام کاشت این موضوع را به آرایشگر خود یادآوری کنید.
مشکلات و مراقبت های بعد از ریمو ناخن
مراقبت های بعد از ریمو ناخن بسیار اهمیت دارند، بنابراین برای رفع و یا جلوگیری آنها شاید شما احتیاج به اطلاعات بیشتری خواهید داشت. اما اصلا نگران نباشید؛ در این قسمت میتوانید توضیحات کاملی درباره آسیبهای احتمالی پس از کاشت و راه حلهای درمانی آن را، به صورت کاملا دقیق، بخوانید.
مشکل نازک شدن ناخنها پس از کاشت
اگر شما کاشت یا ژلیش انجام داده باشید میدانید که معمولا برای کاشت ناخن، سطح روی ناخنهای شما توسط آرایشگری (آموزش آرایشگری زنانه) با وسایل طراحی ناخن ، نازک میشود یا به اصطلاح خط و خشیهای بر آن ایجاد خواهد شد. با اینکار چربیهای اضافه روی ناخنهایتان را گرفته و پس از آن مواد کاشت را روی آن قرار خواهند داد.
حال تصور کنید که هر بار ناخنهایتان نازک شده و مواد جدید روی سطح آن را پوشش میدهد. با این حساب سطح روی ناخنهای شما هیچ وقت نمیتوانند نفس بکشند و در نهایت این ناخنها همچنان نازک و نازکتر میشوند.
با چنین شرایطی، شما ناخنهای خود را ریمو میکنید و تا مدتی که ناخنهای نازکتان بلند نشود و آنها را کوتاه نکنید، نمیتوانید ناخنهایی با ضخامت طبیعی قبلی خود را داشته باشید. در این مرحله شما برای جلوگیری از آسیب دیدگی بیشتر میتوانید محصولات مراقبت از ناخن با کیفیت و معتبری را برای تقویت و تغذیه بیشتر ناخنهای خود مورد استفاده قرار دهید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر